Szórakozás

Pásztor Anna Asterixnek, Ördög Nóra dominának öltözött a Rising Starban

A TV2 tehetségkutatójának stylistjai most sem hagyták otthon kreativitásukat.

A Rising Star vasárnap esti adásában a hangok mellett ismét a különleges összeállításoké volt a főszerep. Nem, nem arra gondolunk, hogy a szürke garbóban színpadra álló Majka leitta magát adás előtt, és foltos pulóverben volt képernyőn az élő show első etapjában.

Sokkal inkább a hölgyek ruhái és kiegészítői, urambocsá’ villantásai keltették fel a figyelmünket – már nem először a műsorfolyam során.

Ördög Nórát igazán számtalan szettben megtekinthettük már új választott csatornáján, hiszen volt, hogy egy adáson belül négyszer öltöztették át a műsorvezetőt. A stylist legújabb elképzelése pedig az lehetett, hogy dominának öltözteti Nórát, aki egy fekete, hol bőrhatású, hol teljesen áttetsző, merész dekoltázsú ruhában vezette az idei év első adását.

Pásztor Anna volt már rózsabokor, karácsonyfa, Szabadság-szobor, ezúttal pedig a gall képregényhőst, Asterixet idézte meg outfitjével, ahogy ezt a műsor Facebook-oldalán is elvicceskedték a show készítői. A fura fejdísz mellett egyébként az énekesnő frizuraválasztása most volt a legelőnyesebb, véleményünk szerint.

Fotó: TV2 

A fiatal énekesjelölteket is mintha egyre merészebben öltöztetnék; legalábbis Singh Viki dekoltázsa és combjának kivillanása, valamint a gyönyörű Palmira szűk miniruhája azért vélhetően elvonta kicsit a figyelmet az énektudásról.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik