Szórakozás

VV Fanni: “Szeretnék sokkal tündérfalvibb lenni”

A villa nagyhajú botrányhősnője újévi fogadalmat tett. Többek közt szeretné, ha anyukája büszke lehetne rá.

Újévi fogadalmat tettek a villalakók: Dóri nem smárol többé részegen, pláne nem lánnyal; Dennis nem veszekszik Fannival; Edina nem köt bele Laciba és okosan fog játszani; Daninak nem lehet ezentúl kétszer eljátszani a bizalmát; Laci vigyázni fog a hozzá legközelebb állóra, Zsu pedig nem lesz többé önző.

Ilyen és ehhez hasonló ígéreteket tettek a játékosok, de úgy véljük, kedvenc Fannink cukiskodása azért megér annyit, hogy pontosan felidézzük a szavait. Amik mindig igazi gyöngyszemek, ugye.

“Én nem szeretnék annyit ordibálni, nem szeretnék flegma dög lenni, szeretnék sokkal tündérfalvibb lenni. Szeretném ha úgy tudnám elmondani a véleményemet másoknak, hogy abban legalább csak egy csúnya szó legyen. Nem szeretnék csúnyán megnyilvánulni élő adásban, nem szeretnék szégyent hozni édesanyámra, illetve szeretném ha Ferenc testvér jönne, és még edzené a testemet. Nekem ez az újévi fogadalmam” – hangzott el a szolimániás lány szájából. Kíváncsian várjuk, mennyire veszik komolyan a fogadalmakat a villalakók, és külön figyelemmel kísérjük ezután Fanni “tündérfalviasodását” is.

Önök mit gondolnak, valóban képesek lesznek változtatni viselkedésükön az állandóan kavaró, veszekedő és trágárkodó játékosok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik