Szórakozás

Ezért menekült haza Hollywoodból Osvárt Andi

A színésznő egyik pillanatról a másikra hagyta ott az álomgyárat, amikor rájött, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak számára a hollywoodi létnél.

Osvárt Andrea két évvel ezelőtt költözött haza Hollywoodból, a magány és a boldogtalanság elől menekült. Azt mondja, a sikernél és a csillogásnál sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben.

“Rengeteg a lelki sérült, tönkrement színész, színésznő és producer. Sok sérült embert láttam, akik valamilyen pótszerhez nyúlnak, hogy pótolják azt az űrt, amit nem tudtak a karrierjükben megvalósítani. Szomorú látvány volt a sok plasztikázott nő meg a drogfüggők. Úgy éreztem, hogy az én életem sokkal értékesebb annál, hogy tönkretegyem magam emiatt. Észrevettem, hogy én is kezdek úgy viselkedni, mint a sok hülye, buta színésznő, aki már nem veszi észre egy idő után, hogy elment az a szekér. (…) Hiába Magyarországról mindenki azt hiszi, hogy nekem a legjobb a világon, én nem éreztem jól magam” – mondta a Reflektorban Osvárt Andi, aki a filmezést ettől függetlenül nem adta fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik