Szórakozás

Mulatós dráma: szakított Suzy és Jolly

Állítólag már csak a színpadon játssza el a boldog házasokat a két mulatós előadó.

A Blikk úgy tudja, hogy Suzy és Jolly kapcsolata komolyabb válságba jutott. A hazai mulatós világ két ismert alakja állítólag már csak a színpadon egy pár, a show része, hogy szerelmesnek mondják magukat. Egy közeli ismerős információi alapján arról ír a lap, hogy a kapcsolat Suzy féltékenysége miatt romlott meg. Jollyt ugyanis körülrajongják a nők, és ezt párja nem tudta elviselni.

“Nem tagadom, voltak zűrök, de szerintem ez minden házasságban előfordul. Sokan nem tartják tiszteletben, hogy kapcsolatban élek. Titkos randikra hívnak, és olykor túllőnek a célon. Persze egy férfi önbizalmának ez jót tesz, de megértem, hogy a másik félnek rosszulesik” – mondta a Blikknek Jolly, ám a szakítás tényét nem erősítette meg.

Suzy és Jolly kapcsolatának válságáról egyébként már korábban is cikkeztek. A bajok tavaly októberben kezdődtek, amikor Jolly megelégelte Suzy bizalmatlanságát, féltékenységét, és válni akart. Végül úgy döntöttek, kitartanak egymás mellett, de egy évvel később kiderült, azóta csak mélyült az ellentét. Jolly a nyilvánosság előtt nejét okolta azért, hogy elhanyagolta előző kapcsolatából született fiát, az énekesnő pedig önzőnek nevezte férjét, és tagadta a vádakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik