Szórakozás

VV7: Keményen megy a taktikázás a villában

Dóri és Fanni most Edina ellen szövetkezik. A munka pedig már a hét elején is megviseli a lakókat.

Szinte követhetetlen a villalányok stratégiája, amivel a lakókat irányítanák és manipulálnák. Fanni és Dóri ezúttal Edinát szemelte ki magának; a Dóri szerint irritáló lányt új barátnőjén, Zsuzsán, és kiszemeltjén, Lacin keresztül egyaránt támadnák. Azt azért valószínűleg nem kombinálják bele a tervbe, hogy Zsu és Edina azonnal levették, hogy Dóri nem véletlenül próbál a párbajgyőztes lány bizalmába férkőzni.

Ami még történt:

  • A munkával töltött hetet nagyon rosszul viselik a lakók, különösen a Reni, Edina, Fanni és Robin tésztagyártó négyesnek gyűlik meg a baja a Főnökkel. A szappangyártókhoz beosztott Dóri, és a seprűgyártó Dennis dolgozott a legügyesebben, és így a legtöbb pénzt is ők keresték, Lacival és Zsuzsával karöltve.
  • Fanni simán bevállalná Maci “zacsimasszázsát”, jó sok villakrajcárért cserébe.
  • Dóri – nagymamája halála utáni megrázkódtatásában – kikérte szuperképességét, és így hamarosan találkozhat anyukájával és kiskutyájával.
  • A következő összefoglaló előzeteséből az is kiderült, Laci rástartol Maci pénzére és posztjára, kihasználva saját képességét; azaz valószínűleg elveszi Maci villakrajcárját és boltját, ami nyilván komoly konfliktust von majd maga után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik