Szórakozás

Ördög Nóra miatt távozhatott Tatár Csilla

tatár csilla (tatár csilla)
tatár csilla (tatár csilla)

A TV2-t elhagyó műsorvezető nem kapott nagyobb feladatot a csatornánál, pedig a pletykák szerint komolyabb kihívásra vágyott.

Vujity Tvtrko után egy újabb műsorvezető távozik a TV2 és a Mokka csapatából. Tatár Csilla felmondásának körülményei egyelőre még nem tisztázottak, egyesek a magánéleti problémáival, mások egy közelmúltbeli fegyelmivel magyarázzák a hirtelen döntést, de vannak akik szerint szakmai szempontok játszottak szerepet a műsorvezető döntésében.

A Bors például úgy véli, Ördög Nóra átigazolása volt az a pont, ahol Csilla úgy érezhette, nincs sok esélye komolyabb feladatot kapni a csatornánál, ahol pedig 12 évet töltött el. A fiatal tévés egész estés show-műsor vezetésére vágyhat, ami Liptai Claudia és most már Ördög Nóra jelenlétével egyre inkább meghiúsulni látszott.

A Hír24 úgy tudja, hogy a műsorvezető már a TV2 karácsonyi partiján sem vett részt, viszont a versenyjogi korlátok még legalább három hónapig a csatornához kötik, ahol pedig már a válása körüli sajtónyilatkozatok idején megromlott a légkör.

Mindennek ellenére egyes értesülések szerint Tatár Csilla az MTVA-n kaphat munkát, ahol A Dal műsorvezetőjeként debütálhat, de ezt egyelőre még egyik fél sem erősítette meg.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik