Szórakozás

ByeAlex döglött lepkét ajándékozott szerelmének

Az énekes az ünnepek kapitalista szemléletéről és a társadalmi kényszerről tartott eszmefuttatást közösségi oldalán, ahol furcsa meglepetéséről is beszámolt.

Igen, valóban már a csapból is a karácsony és az ünnepi hangulat folyik, így december első hetében. Minden bizonnyal ez a nyomasztó érzés zavarhatta meg ByeAlexet annyira, hogy kifejtse véleményét a társadalmilag ránk erőszakolt ajándékozásról.

A zenész elmondta, hogy utálja, amikor muszájból kell ajándékot vásárolnia, de igazából a kézzel készített meglepetésekért sem rajong. Néhány éve azonban őt is megszállta az ajándékozás igénye, de pénz híján nem tudta, mit adhatna barátnőjének. Aztán végül az utcán botlott bele… állítólag nagy volt az öröm… (Mondjuk én passzoltam volna.)

“Valamit ajándékozni szerettem volna a barátnőmnek, de mivel nem volt pénzem, gondot okozott a vásárlás téma. (…) Ezen töprengtem, amikor az utcán sétálva megpillantottam egy gyönyörű, ámbár már (sajnos) halott lepkét, illetve, lepketetemet. Hazavittem. Nagyon szép, meg méretes jószág volt, tényleg. Otthon nézegettem egy ideig, míg úgy döntöttem, hogy ő lesz az első ajándék, amit a kedvesemnek adok. Elkezdtem hátterek után kutatni a Neten, majd választottam egyet, és fotóminőségben kinyomtattam. Vettem egy keretet és üvegborítást. A háttérre ráhelyeztem a lepkét, és némi szárított virágot, ráhúztam az üveglapot, és keretbe igazítottam mindent. Ma is ott lóg a barátnőm falán” – írta ByeAlex, aki nemrég megjelent könyvével is nagy port kavart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik