Szórakozás

VV7: Újabb medvejárás volt a villában

A Való Világ 190 kilós játékosának alvajárásától egyre jobban kiakadnak a villalakók.

VV Maci egyszer már beetette társait azzal, hogy holdkórosként esett kelt a villában az éjszaka közepén. Akkor egyedül barátját, Dávidot avatta be a színjátékba. A srác azonban hamar kipergett a szimpátiaszavazáson, ezért a nagydarab játékos úgy gondolta, elérkezett a második felvonás ideje. Mostani akciója még durvábbra sikerült, a mászkáláson túl a halál és a barát szavakat mormolta és még néhány könnycseppet is kicsikart magából. Az “új fiú”, Robin elképedve követte az eseményeket, de többen szkeptikussá váltak.

“Elhiszem, hogy ez az alvajárás dolog valamilyen szinten igaz, de mégis mindig meginogtat a Maci. Mindig mond, vagy csinál valami olyat, amitől úgy gondolom, hogy ez csak egy színjáték” – mondta Fanni, de barátnője, Dóri is kétkedve fogadta a történteket: “Látok rá esélyt, hogy ez nem valódi, és ha ez tényleg csak egy show, akkor az nagyon nem szép dolog, ezzel nem szabad játszani.”

Maci ezúttal új legjobb barátjának, Dennisnek vallotta be az igazat, sőt Istenes Bencének is egy komplett sztorival szolgált, amikor a műsorvezető élő adásban rákérdezett a dologra.

“Volt három autóbalesetem is. Az utolsó alaklommal a sofőr meghalt mellettem sajnos, és ez annyira mély lelki traumát okozott, hogy elkezdődött ez az alvajárás” – kamuzta Maci szemrebbenés nélkül, ami miatt sokan kétszínűnek és megbízhatatlannak tartják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik