Szórakozás

Máris jól szerepel Londonban Kulcsár Edina

A magyar szépségkirálynő már a világverseny helyszínéről tudósít közösségi oldalán. Videójában arról is beszámol, a Miss Sport kategóriában nagyon előkelő helyezést ért el.

Kulcsár Edina rengeteget készült a Miss World világversenyre, aminek döntőjét ugyan csak pár hét múlva tartják, de a hazai szépségkirálynő már napok óta Londonban van. Mindennap újabb és újabb megmérettetéseken bizonyíthat, legutóbb például fittségét mutathatta meg a zsűrinek.

“Most végeztünk a Miss Sport versennyel. (Szerintem én leszek az első…) Bár nagyon-nagyon elfáradtam! Mondjuk büszke voltam, mert a lányok fele sírva feladta a felénél, vagy nem csinálta meg a feladatot db. mennyiségre. Én mindent túlteljesítettem bőven, volt amiből 2x többet csináltam a kiírtnál! Csak megérte a sok edzés és helyes táplálkozás!” – írta tegnap a Facebookon Edina, azonban később feltöltött videójából az is kiderül, egy pontszámítási baki miatt végül csak a negyedik hely körül várható a helyezése. Azért majd’ 130 lányból ez se rossz eredmény.

Edina azt is elárulta, a brutálisan meggyilkolt Miss Honduras emlékéért közösen  énekelni fognak a lányok, lassan pedig az ének- és táncversenyek válogatóinak továbbjutóira is fény derül.

Ön mit gondol, van esélye a magyar lánynak az első 10 közé jutni az idei világverseny döntőjében?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik