Szórakozás

Demcsák Zsuzsa exférje féltékenység miatt ütött

A Mokka műsorvezetője könyvében vall arról, hogy őrülten féltékeny férje miatt vált a családon belüli erőszak áldozatává.

Demcsák Zsuzsa ujjongott, amikor hivatalosan is kimondták válását, de ez nem is olyan meglepő, miután A másik életem című könyvében házassága legszörnyűbb pillanatairól vall. Exférje erőszakosságának kiváltó oka a féltékenység volt, harmadik gyereket is csak azért szeretett volna, hogy Zsuzsára ne nézzenek nőként – írja a Blikk.

“Zavarni kezdte, hogy emberek között vagyok. Rögeszméjévé vált, hogy másoknak akarok tetszeni. Örült módon gyanúsítgatott, de akart még egy gyereket, ehhez egy rosszabb pillanatban még azt is hozzátette, hogy mindezt azért szeretné, mert akkor talán nem kívánna senki… Ezért, hogy őrült indulatait fékezzem, mindig elöl hagytam a telefonom és a számítógépem. Levettem a jelszavamat, hogy lássa, bármikor bármihez hozzáférhet…” – árulta el könyvében Zsuzsa.

A műsorvezető azt azonban kihangsúlyozta, hogy írásával nem magát szeretné sajnáltatni, hanem a hasonló cipőben járó nőknek szeretne támogatást nyújtani.

“Az első bántalmazás valóban törlődött az agyamból, csak két dolog dereng halványan. Az egyik, hogy akkor is egy féltékenységi jelenet indított el mindent, a másik pedig az, ahogy fekszem a földön, s fölöttem áll a férjem.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik