Szórakozás

Bréking: Fekete Pákóval erősített az RTL Klub

A nigériai wannabe énekest költöztette be meglepetésvendégként az RTL a Celeb vagyok, ments ki innen!-be.

Mint megírtuk, ma este megérkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! 11. játékosa is az RTL Klub dzsungelműsorába. A lakó útja elég kalandosra sikerült, ugyanis bár elindult Budapestről, a forgatás helyszínére hiába várták. Később kiderült, hogy a johannesburgi átszállást hibázta el, két gépet is lekésett.

Végül aztán egy jó gazellapénisz evés és egy sor üvöltözés között Balázs és Jani bemutatta a nézőknek az új meglepetés lakót, Fekete Pákót. A didikirály érkezésével a lehető legszürreálisabbá tették a reality-t. Pákó már az első percben leosztotta a szerepeket: arra számít, hogy Cooky a legjobb barátja lesz, VV Évát alkoholistának tartja és kerüli majd, Bárdos András pedig szerinte egy nagyképű gyerek, akit el fog igazítani.

A dzsungellakók erről azonban még semmit sem tudnak. Balázsék ugyanis a péntek esti műsorban Pákót egy nagy ládába rejtették, és vitték be a többiek közé. Nekik nem árulták el, hogy mit rejt a doboz, a fantáziájuk viszont egyből beindult: az első tippek között volt a vadállat és a majom is. Egyelőre még csak vizsgálgatják, hogy mi lehet benne. Tutira nagyot néznek majd, ha meglátják a didikirályt.

És akkor még nem is tudják, hogy ezentúl Fekete Pákó is a csapat teljes értékű tagja lesz, és miatt egy versenyző idő előtt fog kiesni a játékból.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik