Szórakozás

Pamela: Berki undorítóan viselkedett

Az Édes Élet sztárpárjának kapcsolata egyre jobban elmérgesedik. Pamela saját lakást keres, ahová kislányát is viszi magával.

Berki Krisztián két hete jelentette be közösségi oldalán, hogy elköltözik családjától, pontot téve ezzel kapcsolatukra. Egy darabig még volt esély az újrakezdésre, de Pamelánál végleg betette a kaput, amikor Berki rástartolt kolléganőjére, Czippán Anettra.

Pamela és Nati eddig Berki lakásában éltek, de az immár egyedülálló anyuka úgy gondolta, tovább kell lépnie, ezért saját otthon után nézett. Döntését kislánya apjával is közölte, aki nem úgy reagált, ahogy azt elvárta volna.

“Nem vagyok hajlandó tovább tűrni. Krisztián undorítóan viselkedett. Az, hogy ő ennyire félvállról vette és röhögcsélt azon, hogy elköltözöm, nekem arra ad bizonyítást, hogy nem vesz komolyan és azt gondolja, hogy nem fogok elköltözni. Baromi nagyot fog koppanni” – dühöngött Pamela.

Berki a nemtörődömség ellenére felajánlotta a segítségét és anyagi támogatását, és arra kérte Pamelát, hogy kislánya szobájából ne vigyen el semmit. Ezenkívül nem mutatott túl nagy érdeklődést a körülötte zajló események iránt.

“Nem hatja meg semmi, pont ezért nem kívánom túlreagálni és túlbeszélni ezt a sztorit. Nincs ebben több. Aki nem tud hozzátenni az életemhez, az el ne vegyen belőle, úgyhogy elengedtem, bármennyire is nehéz kimondani” – jelentette ki a Fem3 Café műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik