Szórakozás

Szabó Zsófi primitívnek tartja Gáspár Lacit

A Celeb vagyok, ments ki innen péntek esti összefoglalójában volt minden, ami kell. Balhé, sírás és újabb táborlakó hagyta el a dzsungelt.

A ma esti adásban Gáspár Bea intett búcsút a tábornak, amit a celebek nap, mint nap izgatottan várnak és a többségük egyértelműen arra hajt, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a civilizációba. A műsor szerkesztői éppen ezért videó üzenetekkel kedveskedtek a sztároknak, akik Madár kivételével végighallgathatták szeretteik biztatását. Gáspár Laci felesége például most először mutatta meg magát, eddig ugyanis teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól. Az üzenetek láttán el is tört a mécses egy-egy dzsungelcelebnél.

 Fotó: RTL Klub

A megható pillanatok után a veszekedés sem maradhatott el. A tábortűz körül felelsz vagy merszet játszottak a dzsungellakók, ám Gáspár Laci egyik kérdése érzékeny pontot érintett Zsófinál, aki teljesen kikelt magából és ordibálva ott hagyta a többieket. A szőke színésznőnek nem tetszett, hogy az egykori Megasztáros Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról kérdezte, ezért nemes egyszerűséggel primitívnek titulálta Lacit. Az énekes ezután bocsánatot kért, de Zsófi hajthatatlan volt, azt mondta nem alacsonyodik le Laci szintjére.

Nem ez volt az egyetlen balhé a nap folyamán, Gáspár Lacira Krasznai Tünde is kiakadt és szemétnek nevezte, majd Bódi Sylvi vállán sírta ki magát. Apropó Bódi Sylvi. Az ő meztelenkedése után, a mai műsorban végre a női nézők is legeltethették a szemüket, hiszen Dudás Miki meztelen feneke többször is kivillant, miközben a bátorságpróbán küzdött a vízsugarakkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik