Szórakozás

Ismét eggyel kevesebb celeb maradt Afrikában

Vadon Jani végre megérkezett, Dudás Mikinek pedig máris távoznia kellett a táborból. Krasznai Tünde most sem villantotta meg legszimpatikusabb oldalát.

Sajátos performansz keretében, Rákóczi Feri segítségével a kórházból frissen kiengedett Vadon Jani visszakerült a műsorba, tehát az újabb adást már nemcsak Charlie-val kellett konferálnia Balázsnak

A Celeb vagyok, ments ki innen! mai összefoglalója rögtön egy váratlan konfliktussal indult, ugyanis az Aurelio királyi csapatába beválasztott Krasznai Tünde komoly szópárbajba keveredett Dudás Mikivel. Igen, valóban az eddig nem sok vizet zavaró sportoló veszekedett, mégpedig teljesen érthető okokból. Tünde most már valóban olyan szinten műveli a hisztériát, hogy csodáljuk a többiek birkatürelmét. A mélyhangú énekesnőnek Miki el is ejtett egy “annyi agysejted van, mint ebben a dzsungelben a sült csirke… annyira gáz vagy” beszólást, amit Tünde nemes egyszerűséggel egy “bunkó paraszt” jelzővel viszonzott.

Később Gáspár Bea indult bátorságpróbára, akinek ezúttal fára kellett másznia, és – roppant fantáziadús módon – újabb gusztustalanságok közé nyúlkálnia. A magát “izomtalannak” tituláló Beának aztán komoly küszködés árán mindössze két csillagot sikerült szerezni. 

Fotó: Facebook

Az Aurelio, Gáspár Laci és Fördős Zé számára adott ünnepi vacsorán “Károly” pincérként a szerinte “nagyképű” három lányt, Zsófit, Sylvit és Angélát alkalmazta. A felszolgálók nagyon kitettek magukért; Angéla és Sylvi mondjuk leginkább a mellét tette ki, de lényegében sikerült a vacsorát igazán élvezetessé tenniük a fiúk számára. Ennél a résznél jegyeznénk meg, hogy az érdeklődők ITT egy pár perces videón Bódi Sylvi patakban való tökpucér fürdőzését is megtekinthetik.

A cicikben bővelkedő pillanatok után Angéla tegnapi búcsúját is megnézhettük, ami után a legfrissebb kiszavazott neve is kiderült. A dzsungelt ezúttal Dudás Mikinek kellett elhagynia, aki legemlékezetesebb pillanatának a vízesésen való lemászást tartja. 

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik