Szórakozás

Büszkén mutatta be új mellét Tóth Gabi

Egy szemtanú azt állítja, zenészei meg is tapogathatták a frissen elkészült kebleket. Az énekesnő másképp emlékszik.

Érdekes régi történetet mesélt Tóth Gabiról egy hallgató a Music FM Önindító című műsorában. A betelefonáló az énekesnő akkoriban műtött melleiről mesélt a rádiósoknak – olvasható a sztori a mai Borsban.

“Egy klubkoncert volt, ahol Gabi hosszú kihagyás után először jelent meg nyilvánosan… Volt régen egy rádióműsorom, ahol koncerteket vettük fel. Ez is egy ilyen alkalom volt. Belépett Gabi és szinte azonnal elkezdte mutogatni mindenkinek az új cicijét” – mesélte a technikusként dolgozó férfi.

“Mindenki megfoghatta aznap Gabi cicijét?” – kérdezte döbbenten Bochkor Gábor. “Igen, a kezdésig volt bőven idő, úgyhogy addig a zenészeivel dumált. A fiúknak pólón keresztül mutatta meg a kebleket és – csak egy pár pillanatra fordultam el -, mire visszanéztem, meg is foghatták azokat” – mondta el a férfi. Tóth Gabi a lap megkeresésére elmondta, túlzásnak tartja, hogy bárki megtapogathatta volna kebleit.

“Azért csináltattam meg a mellemet, mert tetszik a végeredmény. Büszke vagyok rá és büszkén meg is mutatom a közeli barátaimnak. Bár sokan azt hiszik rólam, hogy extrém módon nyitott vagyok, ez nem így van. A zenészeimmel nagyon jóban vagyok, de nem vagyunk olyan nexusban, hogy megérinthessenek.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik