Szórakozás

Ördög Nóra izgul a Rising Star miatt

A tehetségkutató műsorvezetője bizonytalannak érzi magát a hosszú kihagyás miatt, de úgy véli, a műsorvezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.

Leforgatta a Rising Star beharangozó kisfilmjét a tehetségkutató zsűrije és velük dolgozott Ördög Nóra műsorvezető is. Az RTL Klubtól átigazoló, és láthatóan remek formában lévő híresség elmondta, felkészült ugyan a külföldi műsorokból, de kicsit azért izgul.

“A mai forgatásra inkább a logisztika része volt a nehezebb és az volt a nagy készülés, hogy akkor ezt hogy oldom meg, hogy egyik gyerek, másik gyerek stb. De mostantól indul majd az igazi harc, az igazi menet. Az biztos, hogy a külföldi műsorokat végignéztem (…) a mi műsorunk egy kicsit más lesz, nyilván a hazai igényekre fogjuk szabni. (…) Van bennem egy kis bizonytalanság még, de azt gondolom ez csak annak tudható be, hogy kihagytam azért egy hosszabb időt. De közben meg mégis csak olyan ez, mint a biciklizés, hogy ha az ember tudta – és ezzel nyugtatom magam, hogy én ezt egyszer tudtam – akkor nyilván nem tűnik el ez nyomtalanul. Bízom benne, hogy elégedettek velem, aztán meglátjuk…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik