Szórakozás

Andre Agassi lesz Schobert Norbi üzlettársa

A fitneszguru Facebook-oldalára már fel is töltötte új partnerének fotóját.

Schobert Norbi világsztárt ígért, mikor új cégtársáról mesélt, akinek kilétét csak ma délelőtt fedte fel. Ahogy Norbi Facebook-oldalán is látható, most már biztos; az egykori teniszcsillag, Andre Agassi segítségével reklámozza ezentúl termékeit a tőzsdére vonuló cég.

“Annyi igaz, hogy tényleg olyan személyiségről van szó, akinek szerte a világon jól ismerik a nevét. S nem csupán arról van szó, hogy egy reklámkampány erejéig a nevét adja a céghez, valódi üzlettársam lesz, az update és az egészséges életmód igazi nagykövete” – nyilatkozta még korábban Schobert Norbi új partneréről.

Rubint Réka pedig saját közösségi oldalán így számol be a fejleményekről:

“… Tudjátok, hogy mi a közös Norbi és Agassi személyében? Az ÜZENET!
2006-ban, amikor Agassi visszavonult, pályafutása utolsó mérkőzésének végén a teniszstadionban 8 perces álló ováció volt, a tömeg őrjöngött, Agassi pedig a könnyeivel küzdött.
Akkor így búcsúzott a közönségtől, rajongòitòl, követőitől:
“Az eredményjelző tábla szerint ma vesztettem, de azt nem tudja kifejezni, amit nyertem. Az utóbbi 21 évben hűséget találtam. A pályán is és az életben is hajtottatok engem. Inspiráltatok. Azt akartátok, hogy sikerüljön, még a legrosszabb pillanataimban is. És nagylelkűséget kaptam. Engedtétek, hogy a vállaitokra álljak, és így valóra válthassam az álmaimat, amiket soha nem tudtam volna megvalósítani nélkületek. Az utóbbi 21 évben Titeket kaptalak. Most magammal viszlek titeket és az emléketeket, és megőrzöm egész hátralevő életemben. Köszönöm…” Most egy új korszak kezdődik…
Norbi és Agassi nekivágnak a nagyvilágnak!” 


Fotó: Facebook

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik