Szórakozás

A Class FM a nőket érő erőszak ellen kampányol

A rádió a bocsánatkérés után egy intenzív kampánnyal igyekszik felhívni a figyelmet a nőket érő erőszak súlyosságára.

Nagy port kavart az elmúlt héten, amikor a Morning Show műsorvezetői elhumorizálták egy gólyatáborban megerőszakolt lány esetét. Az ügyről először a Nők Lapja Café számolt be, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A Class FM állította, hogy nem bagatellizálták el a dolgot és legfőképpen nem csináltak viccet az esetből, végül írásos formában kértek bocsánatot az érintettől.

“A Class FM és a Morning Show valamennyi vezetője és dolgozója nevében szeretnénk megismételni: elítéljük erőszakot, nem volt szándékunk a sajnálatos és megmagyarázhatatlan tetten gúnyolódni, s ha bármely mondatunk, szavunk, gesztusunk bántó, vagy sértő volt, akkor bocsánatot kérünk!”

Ezek után a rádió kötelességének érzi, hogy kiálljanak a történtek súlyossága mellett, így holnaptól kampányt indítanak: “A Class FM és a Morning Showmunkatársainak közreműködésével holnap reggeltől egy hónapos intenzív kampányt indítunk a nők elleni erőszak megállítása érdekében. Reményeink szerint a kampány segíthet abban, hogy a jövőben a gólyatáborban történtekhez hasonló esetek megelőzhetőek legyenek” – áll a Class FM sajtóközleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik