Szórakozás

Íme, a legértelmetlenebb magyar celebszelfik

Zimány Linda bőrradírozás közben készített önfotója megihletett bennünket, és összegyűjtöttük önöknek azokat a selfie-ket, amiknek soha nem kellett volna nyilvánosságra kerülniük.

Lájkvadászat ezekkel? Na, ne! – akár ezzel is kezdhetnénk, de ugye nem tudjuk pontosan, készítőiknek mi is lehetett a céljuk a közösségi oldalakon megosztott képekkel. Mert valószínűleg mindenki tudta volna nélkülözni a hajcsavarós, hajfestékes, vagy éppen lábkörömről készült (!) sztárfotókat.

Az apropót Zimány Linda bőrradírozós szelfije adta, amibe teljesen gyanútlanul botlottunk bele a Facebookon. Miután kihevertük a sokkot, úgy döntöttünk, hogy ezt és a hozzá hasonlóan értelmezhetetlen célból feltöltött fotókat muszáj lesz egy szép kis csokorba gyűjtenünk.

Fotók: Facebook 

A kozmetikai kezelés után pedig a fodrász következik, amely témában két hiánypótló és roppant informatív fotót is sikerült találnunk. Horváth Éva hajcsavarós szelfije legalább maradandó látáskárosodás nélkül megúszható, ami Szabó Zsófi hajfestékes képénél már nem állítható teljes bizonyossággal.

 

 

Most ugye a pedikűr következne, de még nem mutathatunk meg mindent. A legjobbat a végére tartogatjuk…

Jöjjön addig két pasi, akiknél nem is nagyon tudunk mit hozzáfűzni a látottakhoz. Itt valóban igaz, hogy a kép többet mond minden szónál. ByeAlex és Berki Krisztián abszolút kimaxolták az őrült szelfizés fogalmát.

 

 

És persze írtunk is már máskor is hasonló témában. Kustánczi Lia kutyapuszis szelfijét ITT megnézhetik, Baukó Éva wc-n ülős képe – ami ITT megtekinthető – pedig csak azért nem került a lista élére, mert nem szigorú értelmében vett szelfiről van szó.

Na és a csúcs, az abszolút kedvencünk. Bálint Toncsi lábköröm-szelfije, tessék!

 

Ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk, önök melyik celeb fotóját érzik a legcikibbnek, vagy éppen melyikről gondolják azt, hogy ez még belefér a mások érdeklődésére is számot tartható kategóriába. Kérjük, írják meg nekünk kommentben a véleményüket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik