Szórakozás

Magyarországra látogat David Hasselhoff

Már most bevéshetjük a naptárunkba augusztus 29.-ét, hiszen akkor érkezik kis hazánkba a Baywatch és a Knight Rider sztárja.

Nincs ember a földön, aki ne ismerné David Hasselhoffot. A piros fürdőgatyás vizimentő és Michael Knight karaktere örökre az emlékezetünkbe égett. A sorozatsztár most zenekarával, a The Hoff-val érkezik Magyarországra, hogy a Hungaroringen egy hatalmas retro partyval szórakoztassanak. A helyszínből adódóan nem nehéz kitalálni, hogy egy gyorsulási versenyre is készülhetnek a résztvevők, sőt a helyszínen megtekinthető lesz az ikonikus szuperautó, K.I.T.T. is.

David reméli, hogy a mogyoródi koncert simán fog zajlani, nem úgy, mint a ’89-es berlini fellépésük. A The Hoff ugyanis ott volt a berlini fal lerombolásánál, de előadásuk nem nyerte el mindenki tetszését és volt, aki ezt elég drasztikusan adta a híresség tudtára: begyújtott egy rakétát és megpróbálta kilőni vele a Knight Rider színészét. Kis híján be is talált, de végül az buli mehetett tovább, mert a Hoffot kiiktatni azért nem ilyen egyszerű.

Fotó: Red Lemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik