Szórakozás

Németh Kristóf nem tud hazarepülni Tunéziából

A színész és kisfia a kedvelt üdülőhelyen ragadt. A reptéri sztárjk miatt kaotikus hangulat uralkodik.

Németh Kristóf Tunéziába vitte nyaralni kisfiát. Miután a pihenés véget ért és kijelentkeztek a szállodájukból, aggasztó híreket kaptak. A helyi reptér dolgozói ugyanis sztárjkolnak, így bizonytalan ideig nem tudnak hazarepülni.

“Háromezer külföldi rekedt itt. A szigeten nyolcvannyolcan vagyunk magyarok. A sztrájk miatt az itteni repülőtér egyáltalán nem bonyolít le- és felszállásokat. Tőlünk négy órára van egy másik reptér, amely fogad és indít is gépeket, de nincs értelme odautazni, mert a hozzánk eljutott hírek szerint ott is kaotikus állapotok uralkodnak. Annyian várakoznak a repülőtéren, hogy senki nem tudja, mikor tudják feltenni valamelyik gépre. Ebben a pillanatban még azt sem tudom megmondani, Lócival hol hajtjuk álomra a fejünket. A szállodai szobánkat ugyanis már elhagytuk” – mesélte a Blikknek a Játékszín igazgatója, aki 63 milliós állami támogatással működteti intézményét.

 Fotó: RTL Klub

Miután Kristóf beszámolt a napilag újságírójának a helyzetről, egy idegenvezető tájékoztatta őket, hogy megoldódni látszik a helyzet, így kalandosan ugyan, de hamarosan elindulhatnak Magyarországra.

“Most szóltak, hogy Csehországból elindítottak egy gépet Budapestre, amely megtankol, és a tőlünk három-négy órára lévő Sfax városába hoz utasokat. Állítólag azzal haza tudunk jutni. Úgyhogy most rohanunk a szállodába a csomagokért, és felülünk a buszra, amely Sfaxba visz” – fejezte be a beszélgetést a színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik