Szórakozás

Felakasztotta magát Robin Williams

A rendőrség közlése szerint a világhírű színész halálát fulladás okozta, és egyik csuklóján vágásnyomokat is találtak.

Ezért nem számolt be a köztévé

Robin Williams halálhíréről…

Fulladás okozta halál. Ez Robin Williams halálának hivatalos oka – közölte a kalilforniai Marin megye rendőrsége egy keddi sajtótájékoztatón. Keith Boyd hadnagy, a helyi halottkémi hivatal helyettes vezetőjének elmondása szerint Williams holttestét “ülő pozícióban, kissé felfüggesztve” találták meg, egy övvel a nyaka körül. Az öv másik vége egy csukott ajtó, és az ajtókeret között volt.

Boyd közlése szerint Williams bal csuklóján vágásokat találtak, és egy zsebkés hevert a közelében. Azt nem lehet még tudni, hogy az alkohol- és drogproblémákkal küzdő színész ivott-e, vagy bevett-e valamint, mielőtt véget vetett életének. A toxikológiai vizsgálat eredményeire heteket kell várni.

Ilyen volt Robin Williams testközelből

Magyar színészek meséltek

Boyd arra nem válaszolt, hogy Williams hagyott-e hátra búcsúlevelet.

A 63 éves színész holttestét személyi asszisztense találta meg a kaliforniai Tiburonban álló házában, helyi idő szerint nem sokkal dél előtt. Utoljára felesége látta élve, előző nap, nagyjából este tíz órakor. Susan Schneider másnap reggel anélkül ment el otthonról, hogy találkoztak volna. A rendőrség közlése szerint a nő azt feltételezte, hogy Williams még alszik a saját hálószobájában, ahol végül holtan találták. Azt nem közölték, hogy mikor hajtotta végre az öngyilkosságot.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik