Szórakozás

Ebből él Zimány Linda

A modell nagyszabású terveiről mesélt, és azt is elárulta, hogy mivel keresi a pénzét Amerikában.

Zimány Lindát a Miss Balaton szépségversenyen kaptuk el, ahol több hónapnyi hallgatás után nekünk nyilatkozott először. Arról mesélt, hogyan képzeli színésznői karrierje folytatását, amiről itthon leginkább a Jude Law-affér kapcsán hallhattunk.

“Vasárnap megyek vissza Los Angelesbe és kezdem a munkát az acting coach-ommal, ha már belecsöppentem a hollywoodi filmvilágba az apró kis szerepemmel, a Spy című filmben. Ez folytatódik és dolgozom rajta, hiszen sosem színészkedtem ezelőtt, ezért is volt nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen nagy színészekkel és a saját fővárosomban forgathattam le életem első filmjét. Remélem, a jövőben még bizonyíthatok egy-két kisebb szerepben, de egyelőre háttérmunka fog következni” – mesélte Linda, aki arról is felvilágosított minket, hogy az acting coach az a szakember, aki darabjaira szedi majd a személyiségét és újra felépíti.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy a próbálkozásai mellett mi az amiből finanszírozni tudja fényűző Los Angeles-i életét.

“Kint modellkedem és reklámfilmekben szerepelek, ezekből nyilván meg lehet élni, de reméljük egyszer lesz majd egy nagy mozifilmem és akkor nem kell többet modellkednem” – mondta a szőkeség, aki nemrég az amerikai nyuszis magazin címlapján pózolt.

Olvasói sztorik