Szórakozás

Keresztes Ildikó: Mégse lehetek annyira szörnyeteg

Az énekesnőt családja és barátai egy hatalmas meglepetésbulival köszöntötték születésnapja alkalmából. Ildikó ugyan nem hiszi el, hogy ötvenéves lett, de megnyugtatja a felé áradó szeretet.

Alaposan sikerült meglepni Keresztes Ildikót, aki azt hitte egy szülinapi buliba érkezik énekelni, holott neki szerveztek partit 50. szülinapja alkalmából. A zenész világ apraja-nagyja összegyűlt; ahogy Balázs Fecó is elmondta az Aktív riportjában, voltak akik 10-20 év után itt találkoztak újra, így egészen osztálytalálkozó hangulata lett az eseménynek.

Az énekesnő egyébként nem titkolja korát, viszont nehezen hiszi el, hogy már ötvenedik születésnapját ünnepli. Azt mondja, mostanában inkább úgy él, mint egy 25 éves. A TV2-höz igazoló Keresztes Ildikó amellett, hogy nagyon jól érezte magát az örömzenélésbe átcsapó partin, egy érdekes konzekvenciát is levont a meglepetésbuliból:

“Én mindig azt szoktam gondolni magamról, hogy egy szörnyeteg vagyok, mert mindig eljátszom ezt a terminátor-asszonyt. Közben, hogyha valaki jól olvas a sorok között, akkor pontosan tudja, hogy teljesen az ellenkezője vagyok; és ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy annyi barátom van, és annyi igaz szerettem, hogy akkor megnyugszom, hogy mégse lehetek annyira szörnyeteg.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik