Szórakozás

Levették a műsorról a Korda házaspárt

Gyuri bácsi és Klárika évekig állandó szereplője volt a Sziget-fesztiválnak, de úgy tűnik, már nem kíváncsiak rájuk a szervezők.

Korda György és Balázs Klári mindig is büszkék voltak rá, hogy a fiatalok is rajonganak értük. Hosszú évekig a legnagyobb hazai fesztiválon is visszatérő vendégek voltak, ám a Sziget programszervezői idén nem számoltak az énekes házaspárral.

Ezt mesélte Gyuri bácsi a Borsnak:

“Bevallom férfiasan, hogy nem kértek fel minket a Szigetre, pedig nyolcszor voltunk, minden évben próbáltunk valami újat nyújtani. Felvettük a versenyt a világsztárokkal. Úgy látszik, ott már nincs szükség erre. Ez van. Hála istennek így is rengeteg fesztiválon szerepelünk főműsoridőben. Klárival sokszor el sem hisszük, annyian eljönnek, hogy be se férnek a helyszínre.”

Kordáék azonban így is szép számmal kapnak felkéréseket egyéb rendezvényekre, amit sorra el is vállalnak, annak ellenére, hogy az énekes már nem bírja úgy a tempót, tavaly is a kórházban kötött ki egyik szereplése után.

“Úgy kezdem mindig az egész műsort, hogy gyerekek, idejöttünk hozzátok fiatalodni, kérem az energiátokat. Kinek van még a világon ilyen szerencséje, hogy hetvenöt éves korában fiatalok ezrei órákon át tombolnak miatta? Mert lehet egy dalt elviccelni, de másfél órát azért nem. Számunkra ez tényleg egy csoda, ennél nagyobb örömforrás nincs.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik