Szórakozás

Conchita Wurst hasonmása Kelemen Anna új barátja

A 22 éves transzvesztita Kyra, aki megszólalásig hasonlít az Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, ezentúl Annácska oldalán lesz látható.

Kelemen Anna nem marad egyedül az Édes Élet kamerái előtt. Ezentúl egy egészen különleges partnerrel, Conchita Wurst magyar hasonmásával együtt szerepel majd a celebrealityben. A fiatal transzvesztita, Kyra az Aktívban mesélt kicsit magáról, és Conchitával kapcsolatos gondolatairól.

“Előtte is már voltam női ruhás, sminkeltem… néha még borostám is volt, de az sehol nem volt a mostanihoz képest. Igazából utána kezdtem ráerősíteni erre az egész dologra, miután őt láttam a tévében. (…) Amit ő képvisel, az a nő és férfi egy testben; hogy igazából mindenki ugyanannyit ér” – mondta el Kyra, aki egyfajta példaképnek tekinti az osztrák Eurovízió nyertest, bár bevallotta, énekelni ő sajnos nem tud.


Az “eredeti” Conchita Wurst  Fotó: Europress/AFP 

“Igazából ezt élvezem, szeretek a középpontban lenni. Szeretem, ha mindenki rám figyel, és ez egy jó alkalom erre” – mondta el a Gaultier-modellként is sikeres Conchita hasonmása az Édes Életben való feltűnéséről. A szexoldalon hirdető Kelemen Annáról pedig egyértelműen pozitívan vélekedik újdonsült ismerőse: “Ő igazából egy nagyon aranyos, kedves, nyitott nő, és kellemesen csalódtam benne.”

Az alábbi videóban azt is megtekinthetik, hogy reagáltak Budapest utcáin “Conchita Wurst” megjelenésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik