Szórakozás

Végre lett pénz Komár László sírkövére

Az énekes özvegye azt ígéri, hogy a fekete márvány síremlék avatására Komár László születésének 70. évfordulóján, november végén kerül sor.

Másfél éves várakozás után hat héten belül elkészül Komár László síremléke, amely felépítéséért korábban még segélykoncertet is szerveztek. Aztán két kőfaragómester is felajánlotta segítségét a sírkő elkészítéséhez. Ám az özvegy ódzkodott attól, hogy szívességet fogadjon el. Most állítólag saját erőből készítteti el a méltó síremléket.

“Az előleget már kifizettem, és a teljes összeg a rendelkezésemre áll. Elhunyt férjemnek lesz méltó síremléke, én pedig újra ki tudom magam húzni” – összegezte a Blikknek Komár Kriszta, de annyit még elmondott, a munkát az a Palásty István végzi el, akivel együtt dolgozták ki a látványtervet.

A kőbe Komárnak azt a fényképét gravírozzák, amelyen a Fiam című Elvis-slágert énekli. Amikor ezt a dalt énekelte, özvegye szerint mindig elérzékenyült. Az 1985-ben készült fotón az ég felé emelte a kezét. A fekete márvány síremlék avatása Komár László születésének 70. évfordulóján, november végén lesz az Új köztemetőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik