Szórakozás

Hitelrontás miatt perelheti a magyar nőt Jemima Khan és Russell Brand

Berki Szilvia nem hagyná annyiban a zaklatási ügyet, bár a hatóságok egyelőre bizonyíték és szemtanú hiányában nem nyomoznak. A sztárpár szintén pert fontolgat.

Ahogy tegnap már beszámoltunk róla, egy Angliában élő magyar masszőrnő, Berki Szilvia szexuális zaklatással vádolja a sztárpárt, Jemima Khant és Russell Brandet. Szilviától egy masszázst rendelt a híres páros az otthonukban, ami a masszőrnő szerint nem valósult meg, helyette Brand fogdosni kezdte őt. Szilvia elmondása szerint még a házból is alig tudott kijutni, tehát szerinte személyes szabadságát is korlátozták. A nő most minden követ megmozgat, hogy bebizonyítsa igazát.

“A rendőrök szerint nincs független szemtanú – már hogy lenne, amikor hárman voltunk jelen –, illetve nincs elég bizonyíték, így nem akarnak nyomozni. Mindössze annyi történt, hogy megkérdezték Jemima Khant és Russell Brandet, akik szerint semmi olyan nem történt, amit én állítok, és egyszerűen lezárták az ügyet. Kaptam egy ideg-összeroppanást, amiért ennyire nem számít az, hogy ott akkor igenis számos bűncselekmény történt, amelyek miatt kötelesek lennének nyomozni. De nem hagyom annyiban! Írtam az UNICEF-nek, ahol Jemima nagykövet, és épp a kizsákmányolás ellen küzd, mert azt gondolom, hogy egy ilyen neves szervezet nem engedheti meg magának, hogy egy olyan nőt foglalkoztasson, aki ilyen ügybe keveredik. De írtam Zac Goldsmithnek is, aki Jemima politikus testvére. Elhatároztam, hogy magánvádas eljárás keretében jelentem fel őket, mert igenis ki kell derülnie az igazságnak” – mesélte Szilvia a Blikknek.

A Bors viszont úgy tudja, a sztárpár szintén perelni készül a masszőrt hitelrontás miatt, ugyanis kicsit más színbe helyezi a dolgot az az e-mail, amit a lány hazatérte után küldött a hírességeknek. Ebben tudatja, hogy épségben hazért, és közli, hogy nagyon örül annak, hogy megismerhette őket. A lap megkérdezte erről Szilviát is.

“Igen, küldtem egy kedves üzenetet Jemima Khannak az eset után, ebben közöltem a bankszámlaadataimat is. De ha valaki utánanéz a Stockholm-szindrómának, akkor megértheti, hogy azt sem tudtam, mi történt velem, sokkot kaptam, meg voltam félemlítve, bezártak. Két hónapja azzal fenyegetnek, hogy beperelnek. Egész nyugodtan pereljenek csak be! Mi történhet?” – mondta el a masszőr.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik