Szórakozás

Sarka Kata: Akár én is halott lehetnék

A combinós gyilkosság kapcsán Hajdú Péter felesége is felelevenítette tavalyi emlékeit.

Ahogy már péntek este beszámoltunk róla, felmerült a gyanú, hogy a péntek délután egy idős hölgyet villamos alá rúgó férfi azonos azzal a férfival, aki tavaly a Komjádi uszodánál megtámadta és megerőszakolással fenyegette Sarka Katát.

“Még mindig tisztán emlékszem arra a pillanatra, amikor nekem rontott. A mai napig bennem van az érzés, hogy mennyire féltem, látom magam előtt azt is, hogy mennyire agresszív, mennyire vad volt a tekintete. Ez a férfi már akkor is ismert volt a rendőrök számára, rengeteg bűncselekmény volt a háta mögött, mégsem került akkor börtönbe. Amikor olvastam a hírt, azonnal elfogott a szorongás, belegondoltam, hogy akár én is halott lehetnék, hiszen az az őrült engem is azzal fenyegetett, hogy megerősza­kol és megöl. Végül egy másik hölggyel végzett… ” – mesélte a Borsnak Kata, akit nagyon megrázott a néni halála.

“Utoljára a bíróságon találkoztam vele, amikor annyit mondott cinikusan, hogy ha nekem ez ennyire rosszulesett, akkor bocsánatot kér. Aztán nem tudtam, hogy mi lett vele, nem is gondoltam, hogy kiengedték” – mondta el Kata a férfiról, aki egyébként tagadja, hogy ő lett volna a pénteki támadás elkövetője.

A Bors próbált utánajárni, hogy a tavalyi, Kata elleni támadási ügyben milyen ítélet született, de egyelőre csak annyit sikerült megtudni, hogy a bíróságról a Nagy Ignác utcai börtönben előzetsbe helyezték; a továbbiakról még nem sikerült választ kapniuk az illetékesektől.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik