Szórakozás

Sarka Katát is támadta már meg a combinós gyilkos?

A péntek délután egy idős hölgyet villamos alá rúgó férfi állítólag azonos Hajdú Péter feleségének tavalyi támadójával.

Az Index úgy értesült, hogy a mai halálos támadás elkövetője ugyanaz a férfi, aki tavaly a Komjádi uszodánál Sarka Katára is rátámadt, veréssel és megerőszakolással fenyegette őt. Hajdú Péter megrettent felesége helyett akkor közösségi oldalán azt írta, az ápolatlan külsejű, agresszív férfi löködni kezdte Katát, miközben vulgáris szavakat használva ordibált vele. Végül egy ott ülő néni botját felkapva sikerült elkergetnie a támadóját. 

Kata támadója egy A. Áronként megnevezett férfi akkor 40 éves volt; a rendőrség közleménye szerint a mai gyilkosság gyanúsítottja a 41 éves A. Áron Gergely.

UPDATE:

Hajdú Péter Facebook-oldalán így reagált a hírre:

“Döbbenet! Ma reggel az újságokból értesültünk, hogy A. Áron, az férfi, aki tavaly megtámadta a feleségemet, megölt egy idős nőt! Bár a rendőrség munkáját csak dicséret illeti, hiszen Kata személyleírása alapján tavaly 1-2 nap alatt elkapták a támadót, most mégis szabadlábon gyilkolt. Hiába volt visszaeső, hiába került biróság elé, ahol feleségemmel szembesítették, hiába minden, szabadlábon gyilkolt a gazember! Gyilkolt méghozzá egy nőt, egy idős asszonyt, mert mindig a gyengébbik nemet támadta! A férfiakatól biztosan félt a gyáva, sz*rházi! Sorsa most az igazságszolgáltatás kezében van, s én nagyon remélem, hogy a sitten rohad meg!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik