Szórakozás

Kelemen Anna jobban félti szilikonmelleit, mint az életét

Az Édes Élet sztárjának állítólag orvosi igazolása van arról, hogy hatalmasra fújt keblei miatt nem kötelező számára a biztonsági öv használata.

Kelemen Anna egy rendőrségi igazoltatás során került bajba. Vezetés közben ugyanis nem volt becsatolva, amit azzal magyarázott, hogy szilikonmelleinek árt a biztonsági öv használata. Mivel az állítólagos orvosi igazolás éppen akkor nem volt nála, így hatósági eljárás indult a szőkeség ellen.

“A plasztikai sebészem azt mondta, hogy a biztonsági öv pont rossz helyen vágja el a cicit, ráadásul a légzsák is gondot okozhat, úgyhogy azt ajánlotta, ha nem muszáj, akkor ne kössem be magam.(…) A mellemet jobban féltem, mint az életemet” – mondta az Aktívnak Annácska, akitől nem állnak távol az eszement kijelentések.

A TV2 riportjában Kárász Tamás plasztikai sebész is megszólalt, aki még sosem találkozott az Annáéhoz hasonló esettel és azt sem tudta, hogy kiállíthat effajta igazolást. “A biztonsági öv viselése nem okoz semmilyen problémát a mellimplantátumban. Akkor lehet esetleg gond, ha baleset van, ha viszont baleset van, a biztonsági öv arra hivatott, hogy megelőzzön egy komolyabb sérülést.”

Törölte botrányt okozó posztját Rihanna, de hogy mi állt az üzenetben, azt IDE kattintva elolvashatja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik