Szórakozás

Pultosnak nézték Harsányit és Ganxstát

A zord időjárás ellenére forró volt a hangulat a Balaton Sound Fesztiválon. Hűsítőül pedig Ganxsta Zolee és Harsányi Levente keverte a limonádékoktélt.

Néhány órára igazán izgalmas élményben lehetett része azoknak a fesztiválozóknak, akik a Sound első napján a finn vodka teraszára látogattak. A fiúk vették át ugyanis az uralmat a pultban, és a legkülönfélébb gyümölcsökből és zöldségekből kevertek egyedi limonádékat. Az argentín győzelmet is ünneplő Ganxsta Zolee most sem hazudtolta meg önmagát, és a limonádékészítésnél tervek és receptek helyett a „mindent bele” elvet követte.

 
“Hát nem vagyok egy limonádés arc, úgyhogy ennek megfelelően készítettem el az italt. Beletettem minden zöldséget és gyümölcsöt, amit az asztalon találtam, meg néhány mentalevelet, de az egésznek a lényegét mégis csak a vodka adta” – mondta el Zolee, aki Levivel együtt olyan magabiztosan mozgott a bárban, hogy néhány fesztiválozót is megtévesztettek.

„Kicsit úgy éreztem magam, mint Tom Cruise a Koktél című filmben. Bár az elején tartottam a feladattól, aztán egyre magabiztosabb lettem, és talán ennek köszönhetően, végül sorra jöttek oda hozzánk a rendelésekkel – hozzáteszem leginkább külföldiek – annyira profin nyomtuk a pultban Zolee barátommal” – vette át a szót büszkén a másodszorra is apukává váló Harsányi Levi.


Fotók: RedLemon Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik