Szórakozás

Tévedtek Bajor orvosai

A színész egészségi állapotáról folyamatosan érkeznek az egyre vegyesebb hírek, de az már biztos, hogy az őt diagnosztizáló orvosok nagyot tévedtek decemberben.

Bajor Imrénél a tavalyi év végén agydaganatot állapítottak meg. A családja azóta minden lehetséges kezelési módot kipróbált már a gyógyulás érdekében, ami most úgy tűnik használt. Annak ellenére, hogy a művész múlt héten még a kórházban feküdt infúzióra kötve, most az a hír járja, hogy ismét jobban van és küzdeni akar, pedig annak idején nem sokat jósoltak neki.

“Decemberben egy-két hónapot adtak neki az orvosok. Ennek ellenére Imre tovább folytatta a kezeléseit, amelyek eddig is eredményesnek mutatkoztak. Olyannyira, hogy a tüdejében és az agyában található daganatok nem nőttek tovább. Tény, hogy bár Imrét kezelés nélkül hazaküldték a kínai orvosok, azóta is él, és egyre jobb erőben van. Ha egy picit is nőtt volna az agyában lévő daganat, azt valószínűleg nem éli túl, olyan helyen diagnosztizálták. Imre újra otthon van, nevet, természetesen nézi a foci-vb-t, és a hétvégén már a napfényt is élvezheti a kertben. Még járókerettel jár, de rettenetesen bizakodik, mert napról napra több erőt érez magában. A kezelései a jövő héttől folytatódnak, hiszen a jelek szerint nyerésre áll a háborúban, igaz, számos csata vár még rá. Min­den­esetre hajtja az életereje, és meg fogja mutatni, hogy talpra áll” – árulta el a Borsnak a színész felépülését segítő csapat egyik tagja.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik