Szórakozás

Klausmann Viktor halottat húzott ki a vízből

Az egykori tévés ma már többek között vízimentőként is dolgozik, ami nem mindig kellemes feladat. Megrázó élményéről mesélt.

Klausmann Viktor Domonyvölgyben él, ahol nyaranta saját strandját üzemelteti. A Szerencsekerék egykori házigazdája imádja munkáját, de elárulta, hogy nem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszik.

“Fárasztó reggel nyolc órától este kilencig csak a problémákkal szembesülni, azzal, hogy a tizenkét ember, aki itt dolgozik, mit csinált vagy épp nem csinált, jól érzik-e magukat a vendégek, nem készülnek-e belefulladni a vízbe, működik-e a hűtő és még sorolhatnám. Itt mindenben az én lelkem látszik. Hetente három-négy napot töltök itt, vannak megbízható kollégáim, akikkel hat éve közösen csináljuk ezt a projektet, így tudnak helyettesíteni. Fél szemmel most is, amíg beszélgetünk, a vizet kémlelem. Egy vízimentő soha nem fordít hátat a fürdőzőknek. Büszkén mondhatom, európai szinten is megálljuk a helyünket” – mesélte a Borsnak Klausmann, akit két válása után is még hajt a vére.

A többnejűségről ábrándozó Viktor szakmája legnehezebb pillanatáról is beszélt. Habár vészhelyzetben még nem kellett cselekednie, a legrosszabb már bekövetkezett.

“Konkrétan a vízből egy embert sem mentettem ki, szerencsére eddig nem került rá sor, mert nálunk jól működik a megelőzés. Attól viszont sok embert megóvtam, hogy felelőtlenül fürdőzzön. Sajnos halottat viszont már emeltem ki a vízből. Nem egy kellemes feladat.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik