Szórakozás

Kimondták Klausmann Viktor válását

Klausmann Viktor (Klausmann Viktor)
Klausmann Viktor (Klausmann Viktor)

Két hete, hogy nem férj és feleség Klausmann Viktor és egykori párja, de a titokról csak most lebentette fel a fátylat az ismert tévés. Azt sem tagadja, hogy a tárgyalások nagyon megviselték a lelkét. Bár még mindig a feleségét szereti, már nem lehetséges az újrakezdés.

A műsorvezető két éve él külön a családjától, azóta teljesen megváltozott az élete, sőt valójában ő maga is. „Nem tagadom, fiatalon léhább életet éltem, ma viszont már nem rontok rá minden nőre. Közeledve az 50-hez teljesen átértékeltem az életem, egészen más értékek lettek fontosak számomra. Azzal a nővel szeretném tölteni a szabadidőmet, aki immár három éve az életem része: a kislányom, Tamara mostanában az egyetlen nő a szívemben…” – vallja a műsorvezető.


Viktor a Story magazinnak azt is elárulta, miért nincs komoly kapcsolata. „Két hete mondták ki véglegesen a válásomat. Az elmúlt két évben három bírósági tárgyaláson is nyilatkoznunk kellett: valóban el akarunk-e válni. Bevallom, ezek a percek mindig nagyon megviseltek, mindannyiszor úgy felzaklattam magam, hogy napokig nem tértem magamhoz. Nehéz volt szembenézni a ténnyel, hogy nem tudunk már együtt élni a feleségemmel. Mindig nagyon szerettem, és még most is szeretem őt” – mesélte Klausmann Viktor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik