Szórakozás

Schobert Norbi: Már nem fogok élni, mire megdicsérnek

Az üzletember tegnapi elmélkedése a ducimodellekről nagy port kavart, most magyarázkodik.

Schobert Norbi tegnapi eszmefuttatására reagálva, most részletesen fejtette ki közösségi oldalán, hogy ő igazából semmilyen modell kategóriát nem tart egészségesnek. Szerinte a kifutómodellek a homoszexuális divattervezők miatt csont soványak, ami már a ló túloldala.

“A modellvilág az anorexia csontvilágába tolta el a divat sugallta képet. A meghatározó tervezők zöme nem a gyengébbik nemhez vonzódik, amit szintén nem ítélek el, de sajnos a fiatal, fiúsan vékony lányok kerültek előtérbe. A fitnesz modellvilág a szálkát kezdte erőltetni, mert ők így mérik a sportteljesítményt” – írta Norbi.

A fitneszguru azt is elárulta, hogy a nőies teltséget kedveli – bár, ha ez alatt a feleségére gondolt, akkor még sokunknak van hova fejlődnie – és a plus size modellek versenye is szép dolog, mégis egy érdekes történetet hozott fel hasonlatként. Mondandója végén pedig arra a következtetésre jutott, hogy valójában a ducik is vékonyabbak szeretnének lenni.

Fotó: Facebook

“Amikor 15 évesen dagadt voltam és a sulidiszkóban a kör közepén ráztam magam, mindenki ujjongott és tapsolt. Két dolog volt a lelkemben. Arra gondoltam mekkora sztár vagyok, meg arra is, hogy én vagyok az este bohóca. Vajon a duci szépségversenyeken minden média azért villog, minden néző azért ujjong és tapsol, mert tetszik neki a karfiolos comb és az óriási fehérneműs hurkák? Vagy azt ünnepli, hogy mekkora “rajság”, hogy ezek a csajok ezt megmutatják? Ez itt a kérdés. A lelke mélyén minden versenyző szeretne legalább enyhén molett lenni és ez egészségügyi kérdés is.”

Norbi összességében úgy gondolja, ha mindenki az ő elvei szerint élne, soha nem merülne fel a túlsúly kérdése, sőt abban is biztos, hogy egyszer elismeréssel beszélnek majd nevéről.

“Ha az emberek elfelejtenék a sztereotípiákat és hallgatnának rám, így ennének, kicsit mozognának, akkor a kövérség nem is létezne. Már rég nem fogok élni, mire megdicsérnek érte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik