Szórakozás

Molnár Anikó ducimodellként is vetkőzne

Az egykori valóságshow sztár elégedett testével és ezt szíves-örömest meg is mutatná az egész világnak.

Molnár Anikó évek óta súlyproblémákkal küzd és hol elégedett telt idomaival, hol zavarják a plusz kilók. Most minden bizonnyal örül méreteinek, hiszen ahogy arról már írtunk, egy plus size modellügynökségnek köszönhetően Izraelbe, Skandináviába és Belgiumba is leszerződtették.

A jelenleg kozmetikusként dolgozó Anikó már túl is van az első szexi fotósorozatán, igaz ezt csak otthoni használatra csináltatta.

“Ezeket a képeket kizárólag a saját szórakoztatásomra készíttettem, azonban munkaként is boldogan elfogadnám őket. Jelenleg izgatottan várom, hogy híreket kapjak egy nagyszabású külföldi fotózásról, melyre reményem szerint beválogatnak. Mivel a vetkőzésen már túl vagyok, így előttem nincsenek határok, bár nyilván erotikus és pornográf munkákat nem vállalok. Bikinis, fehérneműs vagy akár egy nyuszis magazin színvonalú fotózást azonban szívesen” – árulta el a Borsnak Anikó, aki azt is kijelentette, hogy nem támogatja a retusálást.


Fotó: Mohácsi Gábor

“Engem nem érdekelnek a trendek és az sem, hogy ki mit mond. Jóban vagyok önmagammal, nem szeretem a retusálást. Gábortól, a fotóstól is csak annyit kértem, hogy a bőrhibáimat tüntesse el, az alakomat hagyja meg olyannak, amilyen valójában vagyok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik