Szórakozás

Fordulat történt Kállay-Saunders verekedési ügyében

Az énekes egy éve keveredett balhéba a Hajógyári-szigeten, a kihallgatások pedig még most is tartanak. Végre szembesítették a feleket.

Kállay-Saunders András egy afrikai származású rapper barátjával, párjával, Tolvai Renivel és annak barátnőjével indult szórakozni még tavaly májusban. Az este azonban nem a várakozásainak megfelelően alakult, egy ötfős társaság ugyanis beléjük kötött. A verekedésről korábban részletesen beszámoltunk, de végeredményben egy testvérpár tett feljelentést, akik megsérültek a vitában. Az egyikük orrtörést szenvedett, a másikuk pedig agylebenysérüléssel került kórházba.

Az Eurovízió ötödik helyezettje, aki tolmács segítségét is kérte az ügyben, azóta is kitart története mellett, mi szerint ő senkit sem bántott, csak a verekedőket próbálta meg szétszedni. A szembesítés során megjelent fivér azonban változtatott sztoriján. Most már azt állította, hogy súlyosabban sérült testvérét nem csak András ütötte, hanem annak barátja, Kayode Olapade Abel is.

“Ügyfelem, álláspontom szerint, nem lesz büntethető. Jogos védelmi helyzetben cselekedett. Más ellen irányuló jogtalan támadást próbált kivédeni, de senkinek sem okozott sérülést” – árulta el röviden a Blikknek Dr. Magyar György ügyvéd.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik