Szórakozás

Kállay-Saunders András szívszorító vallomást tett

Az énekes két héttel ezelőtt veszítette el imádott nagymamáját, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápolt. Emlékeiről és halála pillanatáról mesélt.

Kállay-Saunders András nem örülhet felhőtlenül sikereinek. Hiába az Eurovízió előkelő ötödik helye, mikor élete legkedvesebb személye már nem láthatja boldogságát. Az énekes attól fél, hogy fájdalma sose múlik el.

“Mindig a szívemben van és a gondolataimban és mindent, amit csinálok, azt ő érte teszem. Féltem, hogy milyen lesz az életem, ha ez a fájdalom, amit érzek nem fog elmúlni. Az anyukámhoz hasonlóan ő volt az egyik legjobb barátom, a családban ő volt a legfontosabb mindenkinek. Kiskoromban, ha nem volt mellettem, akkor nem tudtam elaludni és hisztiztem. A nagyi mindenben benne volt, gyakran együtt fociztunk és nagyon ügyes volt” – mesélte András az Aktív kameráinak.

A zenész az utolsó pillanatok emlékét is felidézte és elárulta, hogy egy dalt is ír 93 évesen elhunyt nagyijához.

“Mondtam neki, hogy szeretlek nagyi és minden jó lesz, majd találkozunk. Ő még viszont tudta mondani, hogy szeretlek, majd vett egy nagy levegőt és hozzátette, nagyon. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Szeretném, hogy hallja, hogy mindennap énekelek neki, mert mindig szeretett hallgatni. Írtam neki egy dalt is, igazából ez mindenkinek szól majd, aki elveszítette a nagymamáját.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik