Szórakozás

Hien párja nélkül tervezi amerikai életét

Az énekesnő kapcsolata romokban hever, így 15 évvel idősebb társa mégsem lesz mellette egyetemi évei alatt.

Hien néhány hónappal ezelőtt örömmel jelentette be, hogy felvételt nyert a világ legelismertebb zenei képzésére, a Berklee College of Music-ra, így jövőre Bostonba költözik. Akkor még azt mondta, hogy párja, Achilles F. Sparta is vele tart, most azonban már egyedül képzeli el jövőjét.

“Jövő áprilisban kiköltözöm három évre, de nyáron meg karácsonykor haza fogok jönni koncertezni, mert nem akarom teljesen elvágni a hazai zenei életben való tevékenykedéseimet. Nagyon izgulok, ezt még fel kell dolgoznom, hogy új élet, új ország, egyedül. Nem várom el, hogy valaki kötelezően jöjjön velem és élje az én életem” – mesélte a 20 éves énekesnő sokat sejtetően a Hir24-nek.

Fotó: TV2

Mindeközben olyan pletykák is szárnyra keltek, mi szerint a pár már most sincs együtt, így érthető, hogy Hien miért nem tervez szerelmével és az is világos, hogy miért gabalyodna össze szívesen egy világsztárral.

“Értelmetlen lenne tovább titkolni, valóban nem alkotnak már egy párt, de konkrétan nem szakítottak egymással, mégis tudják, hogy vége. Nincs harmadik fél a dologban, nem csalták meg a másikat, és baráti a viszonyuk” – árulta el egy ismerős a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik