Szórakozás

Ezen röhögtük a legnagyobbat – A legviccesebb celebségek

Kétségkívül nem szűkölködünk "sztárokban" kis hazánkban, a nagy számok törvénye alapján pedig sok vicces percet is szereznek nekünk a hírességek. Most ezekből válogattunk.

A legszórakoztatóbb videók többsége Győzikéhez, helyesebben inkább a Gáspár családhoz köthető, hiszen most már Zsolti is jócskán kiveszi részét a show készítéséből. Imádtuk, mikor Győzike kőműves-dallal szerette volna békíteni Beát, vagy amikor nosztalgia gyanánt Modern Talking slágert énekelt. Angolul. Majdnem. De a szelfiző Zsolti és Emil is megér legalább egy kattintást.

Berki Krisztián olasz nyelvleckéje is emlékezetes maradt számunkra, de a pálmát vele kapcsolatban természetesen a herevasalásról szóló hírek viszik el. No meg az utána készített mémek.

Benkő Dániel megtermékenyítő bulijától először sokkot kaptunk, aztán röhögőgörcsöt, és azóta is csak reménykedni tudunk, hogy nincs ember, aki ilyenre valóban jelentkezne.

Az abszolút kedvencünk pedig Lui Padre, aki nőt keres. Ezért pedig még konditerembe is hajlandó elmenni, ahol aztán ha izmokat nem is, egy jó kis disznószagot azért sikerül összeszednie. Kihagyhatatlan videó, akár csak a többi.

Jó szórakozást!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik