Szórakozás

Nyomozást indítanak Sebestyén Balázs ellen

Újabb rendőrségi ügy indul a műsorvezető ellen, miután valaki feljelentette őt korábbi műsorában elkövetett hibájáért.

Sebestyén Balázs a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásában vezetett biztonsági öv nélkül, ami azonnal szemet szúrt egyik rosszakarójának. Az esetről készült felvételek bekerültek az adásba, így nem kérdéses, hogy megtörtént-e a mulasztás.

Fotó: RTL Klub

Balázs, ahogyan a Blikk beszámolt róla, nem is tagadja az esetet, sőt reggeli rádióműsorában elárulta, hogy számított a dologra. Állítása szerint ugyanis direkt nem kötötte be magát, azt várta, hogy mikor jelentik fel emiatt.

“Jani még rám is szólt, amikor beszálltunk és bekötötte magát, hogy nekem is használnom kellene a biztonsági övet, de én direkt nem tettem eleget. Szerintem ez egy feljelentős ország, ezért kíváncsi vagyok, mennyi időbe telik, amíg valaki feljelent. Nekem megér tízezer forintot, hogy kiderüljön, igazam van-e. Az autó nem állt tréleren” – mesélte Balázs a Morning Showban.

A rendőrség a nyomozás során, az elkövető közúti előéletét is megvizsgálja, ami nem jó hír a műsorvezető számára, hiszen nem ez volt az egyetlen kihágása. Pár hónapja tilosban parkolt, korábban pedig két gyorshajtásos ügye is volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik