Szórakozás

Aurelio betör a zeneiparba

A Való Világ 6 magamutogató nyertese világmegváltó terveiről mesélt. Rapper lesz és híres divattervező.

Aurelio komoly terveket szövöget, azt akarja, hogy nevére örökké emlékezzenek, természetesen már azt is tudja, hogyan fogja elérni mindezt.

“Országos szinten a VV6 megnyerésével már elég nagyot léptem a halhatatlanságomért, de ez még édes kevés ahhoz, hogy amikor már nem leszek, akkor is mindenki tudja, hogy ki volt ez a hülye gyerek. Valami olyan dolgot szeretnék csinálni – és most nem csak a helikopterezésre, meg a sírásra gondolok – ami egyedi és fent fog maradni. Rapper előadóként akarok bizonyítani. Eddig sose volt pénzem arra, hogy kibéreljek egy stúdiót egy dal felvételére. Most van itt az alkalom, minden meg van hozzá, a közönség meg majd eldönti, mennyire vagyok jó” – mesélte a Borsnak a “szabadulása” után szinte azonnal botrányba keveredő valóságshow-hős.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Mondjuk arról már lekésett, hogy villatársai közül ő legyen az első, aki a zeneiparban ott hagyja a névjegyét, hiszen Dorka is énekesnői karrierről álmodozik, Charlotte és Alexa pedig már első videoklipjükön is túl vannak. Aurelio azonban ezt nem bánja, hiszen a rappelés mellet, a divatvilágot is meg szeretné hódítani.

“Mindent akarok a cipőtől kezdve napszemüvegig, a fiatal korosztálytól az idősebbekig, az elegáns stílustól a sportosig. Ez gyermekkorom óta ugyanolyan álom, mint hogy egyszer a tévében szerepeljek. Ezt az álmom is valóra akarom váltani. Szóval kapaszkodjanak a divatcégek. Csak még gyorsan le kell védetnem, nehogy valaki kitalálja, hogy a nevemmel fog pénzt keresni. El akarom érni, hogy ha megjelenek valahol, akkor mindenki tudja a nevem, és azt hogy mit csinálok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik