Szórakozás

Kamu volt Dopeman országelhagyása

Mégsem vonul külföldre a rapper, a hírverés csupán az új klipjének kellett.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Dopeman videóüzenetben búcsúzott a rajongóitól, mondván, kénytelen elhagyni az országot.

“Sajnos eljött az a pillanat, amikor szomorúan azt kell mondjuk, hogy el kell gondolkodjunk azon, hogy elhagyjuk az országot. Valószínűleg a választásokat sem tudjuk itt megvárni. Sajnos az utóbbi időben kialakult politikai, gazdasági helyzet arra kényszerített minket, hogy megpályázunk egy munkát egy hajón, ahová felvettek minket. (…) El kell mennünk, mert azáltal, hogy felvállaltuk a politikai nézetünket, a gondolatiságunkat és a filozófiánkat, bezárul életünk munkája. Az elért eredményeink ellenére nem vagyunk képesek a biztos megélhetésünket megoldani Magyarországon. (…) Utolsó búcsúajándékként pár nap múlva kijön egy klipünk, amit az országot elhagyó magyarok nevében írtunk az itthonmaradottak számára. Arra fogom kérni anyámat is, hogy szavazzon helyettem, és április 6-án váltson kormányt… Talán egyszer vissza fogunk jönni, ha olyan lesz az ország, ahová érdemes lesz visszajönni” – mondta akkor Dopeman.

Fotó: Kummer János

Azóta azonban kiderült, hogy a politikai pályára lépő rapper mégis marad. Az országelhagyás csak egy klip része volt ugyanis. Ez is csak akkor derül ki, ha az ember végignézi a sokatmondó című Anyám, szavazz helyettem! című videoklipet:

“Drága testvéreim, most komolyan elhittétek, hogy elhagyom a hazámat, és félbemarad az, amit elkezdtünk? Az a szép az egészben, hogy ugyanúgy vezettünk meg titeket, mint ahogyan ő teszi ezt nap mint nap” – mutatott itt Orbán Viktor plakátjára Dopeman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik