Szórakozás

Bódi Guszti megütötte a főszerkesztőt

Botrányosan végződött a Nóta TV egyik műsorának nyilvános felvétele. A zenész a közönség szeme láttára kelt ki magából a színpadon.

Bódi Guszti, aki a telet rendszerint Thaiföldön tölti feleségével, egy technikai hiba miatt húzta fel magát olyannyira, hogy a nézők előtt szidta a technikust. A közönség egyre kínosabbak érezte magát, míg végül Guszti elhagyta a színpadot, de a java csak ezután következett.

Fotó: TV2

“Bódi Guszti a nézők és a kamerák előtt ordítozott a technikussal. Pedig nem is az ő hibája volt a malőr. Az ilyen felvételekre a művészek mindig visznek magukkal CD-t, ami a zenei alapot szolgáltatja. Így tett Bódi Guszti és a Fekete szemek is, de a lemez mellé ők egy saját lejátszót is vittek, ami valami oknál fogva nem működött rendesen. Háromszor kezdte újra a dalt Guszti, mert megakadt a lemez. Ettől rettentően bepipult. A több mint ezerfős tömeg előtt káromkodva szidta a technikust, holott ő azzal a lejátszóval dolgozott, amit Gusztiék adtak” – mesélte a Blikknek egy bennfentes, aki a közönség soraiból nézte végig a jelenetet.

“Míg Guszti ordítozott, a nézők egy szót sem mertek szólni. Az igazi balhé azonban ez után következett. Guszti lement a színpadról, és dühében megütötte a műsor főszerkesztőjét. Ez a színfalak mögött történt, de én láttam, ugyanis éppen autogrammért álltunk sorba. Többen is tanúi lehettünk. A fiatal férfi nem ütött vissza, csak védekezett” – állította a szemtanú.

A Blikk megkereste a zenészt is az üggyel kapcsolatban, de ő nem kívánt nyilatkozni, ahogyan a Nóta TV vezetősége sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik