Szórakozás

VV6: Milo és Attila kitálalt

Az RTL Klub reggeli műsorában beszéltek az egykori játékosok mostani villalétükről és a bent lévők esélyeiről.

VV Milo és VV Attila voltak a 8:08 című műsor vendégei, ahol villabeli élményeikről meséltek. A két ex-villalakó VV Seherezádéval és VV Csabával együtt vendégeskedtek a még játékban lévő lakóknál, megszínesítve a négyes utolsó bent töltött napjait.

Milo elmondta, egészen nosztalgikus érzés volt visszatérni a villába, ahol 10 évvel ezelőtt járt utoljára. Attila inkább izgatottnak érezte magát, és gyomorgörccsel költözött vissza a bezártságba. A két egykori VV nyertes elmondta, a villalakók szerint humort és jókedvet vittek nekik a régi játékosok, amire a fináléhoz közeledve igen nagy szükségük is volt.

Zsófin és Aurelión őszinte örömöt éreztek, Vikin és a párbajozni készülő Izán viszont azt látták, mintha minden mondatuk után odaképzeltek volna valamiféle többes jelentést. Talán a győzelem biztos receptjét szerették volna ellesni a lányok a két régi nyertestől?

A műsorvezetők kérdésére esélyeket is latolgatott Milo és Attila, és mindketten az egyetlen fiút, Aureliót tippelnék a VV6 dobogójának legfelső fokára, annak ellenére, hogy Attila Zsófinak ítélné inkább oda a fődíjat.

Ezt olvasta már? Összeesküvés-elméletek árasztották el az internetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik