Szórakozás

VV Viki mégsem Lilu rokona

Internetes fórumozók szerint Lilut rokoni szálak fűzik a VV6 egyik játékosához. Viki édesanyja cáfol, Lilu nem reagált.

A Viki és Simon közti eldurvult vita óta, amiért a fura fiút kizárták a játékból, Vikit pedig nem, Simon rajongói különböző összeesküvés-elméleteket gyártanak. Ezek közül is az egyik legérdekebb, miszerint Vikit rokoni kacsolat fűzi az RTL Klub egyik vezető képernyőséhez, mégpedig a valóságshowt is vezető Liluhoz – olvasható a Borsban.
“Viki Lilu unokatesója! Azért nem csinálnak semmit.” “Viki csak azért tehet meg ennyi mindent, mert Lilu rokona. Tudtam én, hogy valahogy az RTL embere… lehet érezni.” “Tényleg az RTL embere, mivel Lilu unokatesója. Mindent megtehet, amiért mást már rég kizárásra ítéltek volna” – hasonló kommenteket lehet olvasni szerte a világhálón, amit Lilu olyan “butaságnak” tart, hogy mereven elzárkózott a témában való megszólalástól.


Fotó: Hír24

Viki anyukája viszont kommentálta a felröppenő híreket: “A párbajon kívül élőben még soha nem is láttam Lilut. A nézők talán azért gondolhatják azt, amit, mert Lilu mindig kedves Vikivel, pont annyira, mint másokkal is, mert ilyen a természete – emellett pedig azt is elmondta a kissé talán elfogult édesanya, hogy szerinte Viki egyedi személyisége miatt meg fogja nyerni a játékot.
A műsor kreatív producere is reagált a vádakra: “Ez a feltételezés ott van a legszürreálisabbak toplistáján. Viki nem Lilu unokatestvére. Bárki, akinek van egy csöppnyi józan esze, nem feltételezheti, hogy az RTL II-n lemehet úgy egy műsor, hogy az egyik versenyző rokoni viszonyban áll a műsorvezetővel” – mondta el Herman Péter.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik