Szórakozás

Csobot Adél: Én még az érettségin is jól tudom magam érezni

Habár egy év csúszással, de az X-faktor felfedezettje is túl van már az érettségi első napján, ami reményei szerint jól sikerült.

Csobot Adél az iskola kapuin kilépve azonnal beszámolt a Fókusz stábjának arról, hogyan sikerült megbirkóznia a magyar érettségi feladataival.

“Nagyon jó hangulatban telt az érettségi, nem volt feszültség. Nyilvánvalóan a kellő izgalom meg volt, de mindenki jól érezte magát, legalábbis én jól éreztem magam, mert bármennyire is furcsa én még egy magyar érettségin is jól tudom magam érezni. Nagy mosollyal mentem be és nagy mosollyal jöttem ki” – mesélte nevetve Adél.

Az énekesnő arról is mesélt, hogy miért csak most nézett szembe a kihívással és azt is elárulta, hogy mitől tart a leginkább.

“Azért érettségizem most, mert amikor annak ott lett volna az ideje, akkor az X-faktorban vettem részt és emiatt kimaradt egy évem, de mindenféleképpen be akartam ezt pótolni. Bízom benne, hogy jól fog sikerülni. Én beleadtam mindent, próbáltam odafigyelni és felkészülni rá, ahogy azt illik. Ami egy kicsit félelmet kelt bennem, az természetesen a történelem, hiszen otthon, Romániában teljesen más dolgokat tanultunk, mint itt.”

Hallotta a hírt? Visszatér a képernyőre a népszerű 24 című sorozat, melynek új szereplője néhány kulisszatitkot is elárult

Ajánlott videó

Olvasói sztorik