Szórakozás

Szénné égetik Ganxsta Zoleet

A Dumaszínház legkíméletlenebb humoristái állítják pellengérre a zenészt.

A Roast lényege, hogy az áldozatot a Dumaszínház humoristái a közönség előtt “égetik szénné”, azaz ízekre szedik munkásságát, magánéletét – persze az irónia és cinizmus különlegesen válogatott eszközeivel. A produkció főszereplője Ganxsta Zolee, a Kartel zenekar megmondó embere lesz.

Fotó: MTI

“Igazából pellengéren állok egész életemben, ezért ez olyan nagy változás nem lesz. Most centralizált formában fog történni, egy órán keresztül, nem olyan nagy ügy… Bármikor benne vagyok egy jó kis marháskodásban, úgyhogy nem sokat gondolkoztam ezen sem – szívesen csinálom, attól függetlenül, hogy nem szívesen csinálok hülyét magamból. Én leszek a célszemély, de szerintem nem az enyém a legnagyobb szerep, sőt! Gondolom a végén én is mindenkihez szólok pár “jó szót”, de itt az a lényeg, hogy ők mit mondanak majd rólam! Biztosan vicces lesz. Én ebben a műfajban csak műkedvelő vagyok, nekem lesz a legkönnyebb dolgom” – mondta Zolee, aki mostanában rendkívül elfoglalt.

“Most már tényleg igaz lesz, hogy gyakorlatilag fényképen fogom látni a családom és a kutyáimat, mert a komáromi színházban megint van Doctor Herz, a zenekarral is sokat játszunk” – tette hozzá a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik