Szórakozás

Szinetár Dóra új párját elfogadta a kislánya

A hatéves Zorkát a válás után is kiegyensúlyozottan nevelik szülei.

Bár közös kislányukat a válás után az édesanyánál helyezte el a bíróság, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán továbbra is közösen, kiegyensúlyozottan nevelik Zorkát. A kislány édesanyja új választottját, Makranczi Zalánt is elfogadta, legalábbis erről tanúskodik a Szombat Esti Lázban felidézett kijelentése.

“Mindkettőtöknek barna a haja és egyformán nem tudtok táncolni” – elevenítette fel kislánya beszólását Szinetár Dóra a Szombat esti láz harmadik adásában.

Fotó: archív

A Borsnak egy pszichológus is megerősítette, hogy a kislány kiegyensúlyozottságában fontos szerepet játszik az, hogy szülei békében el tudtak válni.

“Nyilvánvalóan ebben az is közrejátszik, hogy Dóra és Zoltán békességben tudott elválni, így a kislányban nem maradt semmilyen rossz érzés a szülei szakításával kapcsolatban. Nem kellett végignéznie ajtócsapkodást, tányértörést, kiegyensúlyozott tudott maradni. Így könnyebb elfogadni az új kapcsolatot is. Zalán hozzállása pedig valószínűleg tökéletes lehet, hiszen nem telepszik rá a gyerekre, nem akarja mindenáron meghódítani. Fontos az is, hogy a kislány valószínűleg látja, milyen boldog az édesanyja, ha a férfi közelében van, ez is segíti az elfogadást” – magyarázta dr. Rusz Edit pszichológus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik